Diana Neamtu
Shares

Întrebarea asta mi-am pus-o (din nou) zilele trecute, când, mergând pe stradă cu căştile pe urechi, cu greu îmi ţineam picioarele în loc să nu danseze ❤️ (dancers know what I am talking about).

Şi încercam să îmi imaginez o lume în care fiecare dintre noi şi cu toţii împreună, transformăm Clujul, ţara şi întreaga lume în cel mai mare ring de dans care s-a văzut vreodată şi care să ne aducă zâmbete pe buze şi bucurie în suflete.

Maybe I am a dreamer 🙂 Dar, ia zi sincer, nu ar fi frumos, cât stai la semafor, melodia ta preferată să pornească în difuzoare şi să îţi laşi corpul să se exprime liber, prin dans, alături de oameni minunaţi, la fel ca şi tine?

Nu ştiu despre tine, dar eu cu siguranţă m-aş arunca fără a sta pe gânduri într-o astfel de provocare. 

Eu văd dansul ca pe o formă de comunicare, o metodă prin care inima e automat la butoane, iar raţionalul stă pe tuşă, este acel ceva care nu numai că mă face să zâmbesc, dar trezeşte în mine bucurie de viaţă, recunoştinţă, sentimentul de unitate, de expresie perfectă a sinelui. Când dansez sunt în spirit şi înainte să îmi dau seama deja zâmbetul larg este acolo, inima îmi vibrează de bucurie şi întregul corp radiază de recunoştinţă pentru serotonina care inundă celulele lui. 

Poate că pentru tine nu dansul este acela care te face să ţopăi de bucurie, dar cu siguranţă există ceva care îţi face sufletul să vibreze. Îţi doresc să găseşti acel ceva şi să îl laşi să pună stăpânire pe tine în cele mai neaşteptate moduri. Iar astfel să simţi că trăieşti în fiecare clipă în care aerul intra şi iese din structurile tale. 

Suntem aici pentru a ne bucura de viaţă şi pentru a ne crea în modul care ne aduce cea mai deplină bucurie. Asigură-te că faci asta zi de zi şi astfel întrebarea “care este sensul vieţii mele?” poate căpăta un răspuns plin de autenticitate.

Lasă-ţi întreaga fiinţă să radieze de bucurie, iubire şi lumina şi… data viitoare când mă vezi pe stradă, haide să dansăm împreună 🙂

Love,

Dia

Leave a Comment: