Diana Neamtu
Shares

Îmi place foarte tare sintagma pe care am regăsit-o în titlul unei cărţi “Pământul se trezeşte”. Odată cu Pământul şi noi, fiecare în parte ne putem trezi, iar eu cred că cel mai uşor putem face asta prin conectarea cu iubirea din interiorul nostru.

Consider iubirea a fi cea mai puternică forţă din univers.

Iubirea ne face mai blânzi, mai buni, ne determină să avem compasiune fată de cei din jur şi să ne transformăm viaţa dintr-una zbuciumată într-una armonioasă.

Încă nu am găsit cuvintele potrivite pentru a defini iubirea în aşa fel în care se simte, dar pentru că i-am simţit forţa, am convingerea că ea e cea mai puternică energie din univers.

Poate vei crede că sunt o romantică incurabilă şi că ce spun eu aici sunt poveşti nemuritoare inspirate din materializarea relaţiei de poveste cu prinţul meu magic din visurile cele mai îndepărtate. Sper să nu te dezamăgesc, dar nu este aşa.

Da, iubirea ia diferite “forme” aici pe Pământ, printre care şi iubirea romantică pe care o regăsim în relaţia de cuplu, însă eu povestesc despre iubirea care suntem fiecare dintre noi. Cred ca stii foarte bine despre ce vorbesc. Dacă vrei poţi să o numeşti lumina interioară. La urma urmei nu contează, acestea sunt doar concepte, în lipsa cărora iubirea rămâne aceeaşi.

Tu eşti iubire, iar asta este o veste minunată. Fiecare dintre noi suntem iubire şi ar fi fain să ne amintim mai des acest lucru.

Acest blog este colţul meu de joacă unde vreau să las iubirea din interiorul meu mine să curgă în cuvinte care poate te inspiră şi pe tine să te întorci mai des acasă, la iubirea din interiorul tău. Sper să regăseşti aici informaţia şi materialele care să te sprijine să rămâi conectată la esenţa ta cât mai mult şi cât mai des, să simţi iubirea din tine şi să împrăştii iubire peste tot în jurul tău.

Te provoc să fii tu sclipirea de iubire oriunde te-ai afla şi să luminezi fiecare loc în care păşeşti!

Cu multă iubire,

Diana

Leave a Comment: