În urmă cu mai bine de 10 ani mi-am pus această întrebare pentru prima dată, iar în momentul în care am găsit răspunsul, parcă am găsit o metodă imbatabilă de a-mi transforma visurile în realitate. La vremea aceea înţelegeam doar pe jumătate cum stă treaba cu materializarea, dar a fost suficient încât să mă facă curioasă şi să încep să cercetez. Dar despre materializarea dorinţelor în realitatea noastră fizică sunt multe de spus, aşadar ne revedem  într-un alt articol pe această temă.

Să revenim la povestea noastră 🙂

Un vision board este un instrument drăgălaş care te ajută să îţi clarifici şi să îţi menţii focusul pe obiectivele pe care ţi le propui, totul într-o manieră foarte creativă şi care îţi permite să îţi transpui personalitatea pe hârtie într-un mod relaxant.

Un vision board este practic un panou pe care incluzi fotografii, cuvinte cheie, mantre ce reprezintă cât mai clar dorinţele şi obiectivele pe care ţi le propui.

Sunt 2 aspecte pentru care este vital să ai un vision board:

1. Îţi oferă maximă claritate. Ştii încotro te îndrepţi şi astfel îți este mult mai uşor să iei decizii zi de zi. Ai o ţintă, ai o direcție şi te afli printre cei mai puţin de 10% din populaţie care au obiective clare, ceea ce, pas cu pas, se va transforma în succesul personal, care desigur este diferit pentru fiecare dintre noi în parte

2. Îţi programezi subconştientul pentru a crea căile necesare în viaţa ta pentru a-ţi face visurile să devină realitate. Practic îi arăţi zi de zi minţii tale subconştiente (pilorul automat care conduce peste 90% din activitatea ta zilnică) ce îţi doreşti de la viaţă, astfel încât acesta să te conducă pe calea potrivită pentru a manifesta în viaţa ta ceea ce îţi doreşti.

Aşadar, dacă încă nu ai un vision board, te invit cu drag să îţi faci unu, mai ales ca ne apropiem de intrarea într-un nou an. Vei avea parte de un proces relaxant, care te va motiva să îţi faci visurile să devină realitate şi care îţi va oferi claritate maximă a ceea ce îţi doreşti.

În acest articol îți arăt cum să-ți faci un vision board în 9 pași simpli și fun 🙂

Dacă ai întrebări cu privire la crearea vision board-ului tău, m-aş bucura să te pot ajuta, aşadar scrie-mi oricând un mesaj aici pe blog, sau pe instagram (@neamtudiana) și cu drag îţi răspund  

 

Sending you much love,

Diana

Access my full library of free self-discovery resources!

Release stress, anxiety and focus on self-love.

Congratulations, you gained access to the library!