Writing my story... one page at a time.


Eu sunt Diana.

Sunt un suflet fericit care a venit pe Pământ să joace acest joc numit viaţă în multe feluri, dintre care pe unele nici nu le-am descoperit încă. Rolurile mele în acest joc sunt diverse, pe unele table de joc sunt antreprenor, pe altele sunt un copil inocent, pe unele îmi place să joc rolul de artist creativ şi dinamic, iar pe altele cel de femeie simplă, liniştită. Îmi place să cred că sunt aici pentru a împărtăși iubire şi bucurie în lume şi atunci când trăiesc în armonie cu acest drum, viaţa este într-adevăr un colţ de Rai.

despre dinananeamtu.ro


De-a lungul călătoriei mele de autodescoperire şi regăsire interioară, am trecut prin multe provocări, dar şi prin multe momente ca rupte din Rai. Am iubit, am râs, am plâns, am descoperit ce mă aduce mai aproape de adevărul meu interior, am fost tristă, am fost fericită, m-am simţit liberă, dar şi captivă, am crezut în lumina din ochii celor din jur și mi-am lăsat sufletul să ofere dragoste nemarginită.

Am parcurs drumuri pe care mi le-am dorit, dar am și greșit uneori calea, atunci când nu am ascultat ce îmi indica busola interioară. Ceea ce am învăţat de-a lungul acestei călătorii, împărtășesc cu tine, pentru ca şi tu să simţi din tot sufletul că trăieşti, că eşti fericită, că iubeşti din toată inima şi că viaţa pe Pământ este, de fapt, Raiul tău, pe care tu l-ai creat, aşa cum ţi-ai dorit. 

Mulţumesc că eşti aici!


Cu iubire, Diana.
aici este locul tău pentru...

Planificare și Or​ganizare

A fii organizată înseamnă a avea claritate şi a avea timp pentru ceea ce este cu adevărat important pentru tine. Vei găsi mereu aici tips&tricks despre planificare şi organizare atât în viaţa personală cât şi în cea profesională, alături de agende şi planificatoare gratuite care să te ajute să rămâi consecventa, motivată şi productivă.

Regăsire și frumusețe interioară

Într-o lume în care am devenit mult prea preocupate de cum arătăm și de ceea ce cred cei din jur despre noi, sunt aici te ajut să redescoperi iubirea de sine și să îţi amintesc că frumuseţea interioară este adevărata frumuseţe. Atunci când eşti fericită şi împlinită, aceste lucruri vor fi reflectate în exterior, iar tu vei avea o strălucire pe care nici un highlighter nu ţi-o poate oferi.


unde să începi?

Dacă vrei resurse care să te ajute să pui în practică ceea ce știi deja și să implementezi obiceiuri sănătoase, începe aici:

Dacă vrei să afli mai multe informații și tehnici ce țin de autocunoaștere, iubire de sine, organizare și lifestyle, începe aici: