Eliberează stresul și anxietatea

Descoperă meditația – instrumentul care te ajută să îți gestionezi și cele mai copleșitoare emoții!

Nu pot să cred că s-a supărat dintr-un motiv atât de mărunt!

Ce trebuia să îi dau mâine la gradiniță?

Când am timp să gătesc astăzi?

Am atâtea de rezolvat la serviciu!

Oare am trimis acel mail?

La ce ora este întâlnirea?

Oare ce crede șeful despre mine?

Eliberează-te de copleșeală

Deseori ne simţim copleşite pentru că percepem că ceea ce avem de făcut este peste măsură a ceea ce am putea cu adevărat realiza. Simţim că nu mai putem ţine controlul sau că nu vom reuşi să ducem la bun sfârşit, în termen, ceea ce avem de făcut. Prin meditaţie ne amintim că puterea e la noi şi ne eliberăm de copleşeală, astfel încât să deschidem porțile către soluţii creative.

Îmbunătățește-ți calitatea somnului

Dacă ai tulburări de somn, îţi este greu să te trezeşti dimineaţa, îţi este greu să adormi, căci te gândeşti mereu la ceea ce ai de făcut sau la problemele pe care trebuie să le rezolvi, acestea sunt semne că stresul şi anxietatea sunt prezente în viaţa ta. Meditația este un instrument util care te ajută să ai parte de o experienţă mai bună a somnului.

De ce să meditezi

Cum te ajută meditația?

Meditația este o practică veche, care implică concentrarea atenției și relaxarea minții. A fost practicată de mii de ani, dar a devenit tot mai populara în ultimii ani ca o modalitate de a gestiona stresul și de a îmbunătăți sănătatea mentală.

N

Te eliberezi de iritabilitate și ești mai calmă

N

Scapi de tensiunile din corp

N

Te eliberezi de tulburările de somn

N

Devi mai liniștită și mai echilibrată emoțional

N

Te eliberezi de sentimentul de copleșeală

De ce această meditație?

Meditația conţine practici de mindfulness, respiraţie, eliberare emoţională şi vizualizare. Este o meditaţie complexă, susţinută de fundalul muzical de sunete binaurale şi frecvente theta de 7,83-hz – rezonanță Schumann, cunoscute pentru beneficii precum memorie îmbunătățită, întinerirea corpului, echilibru, toleranță îmbunătățită la stres și reducerea insomniei.

alege acum

Vreau să mă simt mai bine.

Este bine cunoscut faptul că stresul și anxietatea pot fi provocate de mai mulți factori, cum ar fi presiunea la locul de muncă, probleme personale sau de sănătate, evenimente neplăcute din viață și altele. Foarte mulţi oameni se confrunta cu stări de stres şi anxietate, însă prea puţini vorbesc despre asta sau cer ajutorul.

Am creat această meditaţie pentru eliberarea de stres și anxietate ca să ai chiar la tine acasă un instrument util care te poate ajuta să gestionezi mai bine stările care te copleșesc şi să-ţi regăseşti echilibrul emoţional.

Meditația pentru eliberarea de stres și anxietate se concentrează în mod special pe tehnici care te pot ajuta să te eliberezi de tensiunea emoțională și să regăsești liniștea interioară.

Oare este pentru mine?

Meditația este potrivită atât pentru începători, cât și pentru persoanele care au deja o practică de meditație. Tot ce ai nevoie este intenția fermă de a te simți mai bine și de a avea grijă de tine.

Acesta este un produs digital. La achiziționare vei primi meditația ghidată sub formă de fișier audio. Aceasta poate fi practicată din confortul casei tale utilizând telefonul mobil, laptopul sau un alt dispozitiv.

Cine te ghidează?

Diana Neamțu – Ghid Holistic & Facilitator de Meditații Transformaționale

“Confruntându-mă și eu cu stres, anxietate și epuizare psihică și emoțională, am căutat să găsesc soluțiile optime, la îndemână și naturale, pentru a mă simți mai bine. Și am reușit să găsesc instrumente utile, pe care astăzi le împărtășesc și cu tine.

Practicile pe care ți le ofer în această meditație au făcut și fac în continuare diferența între eu cea agitată, copleșită și eu cea liniștită, relaxată.”

 

Ce spun cei care au meditat alături de mine?

Sesiunea de meditație a fost excelentă, ai o voce minunată pentru a ghida o meditație! Mulțumesc!

Alex

Îți mulțumesc Diana pentru că ai condus uimitoarea sesiune de meditație de ieri. Vocea și îndrumarea ta liniștitoare în timpul sesiunii au fost fantastice. În lumea ocupată în care trăim, trebuie să găsim puțin timp pentru a ne da un pas înapoi și a reflecta. Sper să particip la mai multe sesiuni de genul în viitor.

Wictoria

Mulțumesc pentru această meditație! Ma simt mai relaxată acum.

Magda

Accesează meditația ghidată și fă loc stării de bine în viața ta

Ofertă limitată 9 euro   7 euro